websitelight
websitelight

Tijd voor een mooie website!

Een paar jaar geleden heb ik het platform Websitelight.nl gelanceerd. Het platform is in 2016 ontwikkeld op basis van een uniek CMS, dat echter onvoldoende mogelijkheden had voor uitbreiding. Daarom ben ik de afgelopen maanden druk geweest met de techniek achter Websitelight.nl Deze is nu volledig gebaseerd op WordPress.

Websitelight.nl is een volledig geautomatiseerd WordPress platform, waardoor updates voor website eigenaren bijvoorbeeld niet meer nodig zijn. Deze worden vanuit het centrale platform automatisch gedaan, nadat elke update getest is.

Websites kunnen aangemaakt op websitelight.nl, waarbij een aantal premium plugins zorgen voor een stabiele, snelle en geoptimaliseerde configuratie. Er is zelfs een gratis versie beschikbaar, uiteraard voorzien van SSL.

 

Het platform gebruik ik voor het bouwen van websites, waarbij ik Thrive Architect in mijn websites integreer. Deze toepassing zorgt ervoor dat de website eigenaren op een eenvoudige manier met Drag & Drop hun website kunnen vullen. De software van Thrive Themes is gericht op conversie en optimalisatie (mobiele weergave bijvoorbeeld), wat je terugziet in de resultaten.

Tijd voor verbetering of vernieuwing van je website? Bij mij is persoonlijke aandacht standaard. Ik hoor je graag!

http://www.websitelight.nl

Erik Plomp

Facebook
Twitter
LinkedIn