Startpagina backlink
Ben je op zoek naar een goedkope backlink? De meest bekende link onder linkbuilders de ”startpagina backlink” kunnen wij uiteraard ook leveren en dat in vrijwel elke branche. Deze backlink is niet te missen in elk linkprofiel! De startpagina backlink word door ons permanent geplaatst en is perfect als toevoeging binnen je SEO campagne.
Content backlink
Een content link geplaatst op een private blog (pbn). Deze wordt altijd geplaatst op een relevant blog welke professioneel is opgebouwd. Deze link wordt ook wel de blog of artikel backlink genoemd en is één van de sterkere links die we kunnen plaatsen. Dit omdat de link die wij plaatsen word gepubliceerd in de content van een website. Dit zorgt voor een hoog relevantie niveau. Wij schrijven een uniek artikel op basis van jouw website. Dit is veelal een informatief artikel en gebaseerd op de informatie die te vinden is op je website. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid zelf een artikel aan te leveren welke wij vervolgend publiceren.
Duitse startpagina backlink
Ben je op zoek naar een goedkope Duitse backlink voor je linkbuilding campagne? Dan is deze Duitse startpagina link een goede keus!
Startpagina.nl backlink
Een zeer krachtige link met een hoge domein autoriteit, de startpagina.nl backlink. Een echte aanrader en eigenlijk niet te missen in een mooi gevarieerd linkprofiel. De prijs is voor een linkplaatsing van één jaar.
Bekijk hier de mogelijkheden
Linkpartner blog backlink
Ben je op zoek naar een zogenoemde linkpartner backlink? De linkpartner link wordt geplaatst op een aparte pagina op een relevante website. Deze link wordt verwerkt in één of twee zinnen tekst over je product of dienst.
Homepage blog backlink
Deze link wordt geplaatst op, zoals de naam zich al laat vermoeden, de homepage van een relevante website. Dit is een erg sterke link, dit omdat hij op de homepage geplaatst word van een website. De homepage van een website is altijd de sterkste pagina van een website. Maak deze linkvorm dus zeker onderdeel van je linkbuilding campagne!
Linkbuilding pakket Medium
Met dit linkbuilding pakket geef je eenmalig een prima boost aan één tot drie zoektermen voor je website. 3 x content backlink (+/- 300 woorden) 2 x startpagina.nl backlink 15 x startpagina backlink 5 x linkpartner blog backlink 2 x homepage blog backlink 1 x bedrijvengids backlink
Duitse Linkpartner blog backlink
Dit is een Duitse linkpartner link welke geplaatst zal worden op een Duitstalig blog waar de link op een partnerpagina geplaatst zal worden.
Duitse homepage blog backlink
Deze link plaatsen we op een Duitstalig blog. De link word in dit geval geplaatst op de Homepage van de Duitse website.
Duitse content backlink
Bestel je Duitse content backlinks hier! Binnen deze backlink vorm ontvang je een Duits geschreven artikel welke wij plaatsen op een Duitse website. We bieden deze artikel backlinks aan met verschillende grote van artikel. Ook kan je het artikel zelf aan ons aanleveren.
Bedrijvengids backlink
Ben je op zoek naar een sterke backlink die daarnaast zorgt voor een goede variatie in je linkpfofiel? Bij de bedrijvengids backlink maken wij een bedrijfsvermelding aan op een bedrijvengids. Denk aan een vermelding op een bedrijvengids als DeTelefoonGids waar je vast al een vermelding hebt. In deze bedrijfsvermelding plaatsen wij een backlink naar jouw website.
Linkbuilding pakket Small
Met dit linkbuilding pakket geef je eenmalig een prima boost aan één of enkele zoektermen voor je website. 1 x content backlink (+/- 300 woorden) 1 x startpagina.nl backlink 10 x startpagina backlink 2 x linkpartner blog backlink 1 x homepage blog backlink 1 x bedrijvengids backlink
Linkbuilding pakket Large
Met dit linkbuilding pakket geef je eenmalig een prima boost aan +/- 5 zoektermen voor je website. 5 x content backlink (+/- 300 woorden) 5 x startpagina.nl backlink 20 x startpagina backlink 10 x linkpartner blog backlink 5 x homepage blog backlink 1 x bedrijvengids backlink
Marktplaats backlink
Bij de marktplaats backlink maken wij een pakkende/wervende advertentie voor jouw product of dienst. In deze advertentie plaatsen we een link naar de door jouw gekozen url op jouw website. Ook zullen we een passende afbeelding en contact gegevens gebruiken zodat hier naast een backlink ook directe verkopen uit voort kunnen komen. Een link met verschillende doelen dus!
Linkbuilding pakket Extra Large
Met dit linkbuilding pakket geef je eenmalig een prima boost aan 5 tot 10 zoektermen voor je website. 10 x content backlink (+/- 300 woorden) 5 x startpagina.nl backlink 20 x startpagina backlink 20 x linkpartner blog backlink 10 x homepage blog backlink 3 x bedrijvengids backlink 3 x homepage startpagina backlink
Homepage startpagina backlink
Deze link wordt geplaatst op de homepage van een startpagina en is dan ook een sterke backlink. De prijs die je betaald voor deze link is per jaar.
Nieuws website small
Wil je kwaliteit backlinks kopen op een lokaal of regionaal nieuws website? Dan is dit wat je zoekt! Wanneer je deze backlink bij ons aanschaft publiceren we een artikel op een autoritaire lokale nieuws website. Uiteraard met dofollow backlinks naar jouw website. Een voorbeeld van een dergelijke website is arnhemsekoerier.nl.
Website Audit
De Website Audit geeft je inzicht in alle technische verbeterpunten van je website. Met de Website Audit weet je direct waar de verbeterpunten van je website liggen en hoef je ze alleen nog maar op te lossen. Maak het verschil in Google met onze website Audit!
Homepage Duitse startpagina backlink
Deze link wordt geplaatst op de homepage van een Duitse startpagina. De prijs die u betaald voor deze link is per jaar.
Nieuws website BIG
Wil je kwaliteit backlinks kopen op een lokaal of landelijke nieuws website? Dan is dit wat je zoekt! Wanneer je deze backlink bij ons aanschaft publiceren we een artikel op een autoritaire nieuws website. Uiteraard met dofollow backlinks naar jouw website. Een voorbeeld van een dergelijke website is ad.nl.
Junior Gastblogger
Ben je op zoek naar een junior gastblogger die over jouw product of dienst een blog wil schrijven op zijn of haar blog? Wij hebben een groot netwerk van bloggers om ons heen gebouwd die we direct voor je gaan benaderen!
Concurrentie Analyse SEO
Met een Concurrentie Analyse krijg je inzicht in jouw belangrijkste online concurrenten. Je weet nu waarom deze concurrenten boven je blijven scoren en wat je kunt doen om het tij te keren. Zo ontvang je binnen deze analyse onder andere de verbeterpunten van jouw website op basis van de top 10 op jouw belangrijkste zoektermen, inzicht in het linkprofiel en autoriteit van de concurrent en de verschillen in zichtbaarheid in Google van jouw en je concurrentie.
50 uur linkbuilding
Linkbuilding op basis van een uurtarief. Ook deze mogelijkheid bieden wij. Wanneer je 50 uur linkbuilding bij ons afneemt gaan wij 50 uur actief bezig met het verkrijgen van kwaliteit backlinks voor jouw website!
PRO Gastblogger
Ben je op zoek naar een Professionele gastblogger die over jouw product of dienst een blog wil schrijven op zijn of haar blog? Wij hebben een groot netwerk van bloggers om ons heen gebouwd die we direct voor je gaan benaderen!
Senior Gastblogger
Ben je op zoek naar een Senior gastblogger die over jouw product of dienst een blog wil schrijven op zijn of haar blog? Wij hebben een groot netwerk van bloggers om ons heen gebouwd die we direct voor je gaan benaderen!
Medior Gastblogger
Ben je op zoek naar een medior gastblogger die over jouw product of dienst een blog wil schrijven op zijn of haar blog? Wij hebben een groot netwerk van bloggers om ons heen gebouwd die we direct voor je gaan benaderen!
Backlink Analyse
Wil jij weten of je nog een gezond linkprofiel hebt en of deze netjes is opgebouwd? Wil je weten welke links nodig zijn om jouw linkprofiel optimaal in te richten? Met deze Backlink Analyse brengen we dat in kaart!
Content Analyse
Met de Content Analyse brengen we niet alleen de content van je website in kaart, maar onderzoeken we ook de verbeterpunten van de content op je website. Op deze manier kan je zorgen voor een beter geoptimaliseerde website. Je krijgt namelijk direct inzicht in de actiepunten die je kunt uitvoeren met de content audit die wij opstellen.
Zoektermen Onderzoek
Om je zoekmachine optimalisatie campagne zo optimaal mogelijk te benutten is het van belang een zoektermen onderzoek te doen. De meest voor de hand liggende zoektermen die kan je zelf al wel vrij snel bedenken, maar zijn deze wel het meest interessant? Met het zoektermen onderzoek brengen we in kaart welke zoektermen voor jouw website van belang zijn.
25 uur linkbuilding
Linkbuilding op basis van een uurtarief. Ook deze mogelijkheid bieden wij. Wanneer je 25 uur linkbuilding bij ons afneemt gaan wij 25 uur actief bezig met het verkrijgen van kwaliteit backlinks voor jouw website!
10 uur linkbuilding
Linkbuilding op basis van een uurtarief. Ook deze mogelijkheid bieden wij. Wanneer je 10 uur linkbuilding bij ons afneemt gaan wij 10 uur actief bezig met het verkrijgen van kwaliteit backlinks voor jouw website!
1 uur linkbuilding
Linkbuilding op basis van een uurtarief. Ook deze mogelijkheid bieden wij. Beslis zelf hoeveel uur linkbuilding je wilt afnemen voor jouw website. Aan de hand van jouw wensen en doelen gaan wij aan de slag.
Vorige slide
Volgende slide
Linkbuilding producten
Meerkeuze
Meerkeuze